Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SVIJET GLAZBE

SVE za NJU i Croatia Records uz sve hrabre žene koje se bore s malignim bolestima

U listopadu, mjesecu borbe protiv raka dojke, udruga SVE za NJU i Croatia Records pokrenuli su hvalevrijednu kampanju koja ima za cilj prikupiti sredstva i podići svijest o ovoj, ali i svim ostalim malignim bolestima.

Zajedno možemo mnogo, i zato sve ljubiteljice i ljubitelji glazbe imaju priliku cijeli listopad biti dio donatorsko-glazbene priče u sklopu koje će Croatia Records od svake kupnje ostvarene putem svog webshopa, u minimalnom iznosu od 100 kuna, udruzi SVE za NJU donirati 15 kuna.

Iznimna je uloga u našem društvu udruge SVE za NJU koja od svog osnutka 2008. godine pruža psihosocijalnu, informacijsku i logističku podršku svim ženama oboljelima i liječenima od bilo koje vrste raka, kao i njihovim obiteljima. Temeljni je to cilj Udruge, uz promociju prevencije bolesti i razvoja zdravog stila života, educiranje i izdavaštvo u funkciji edukacije i prevencije, koji se realizira kroz projekt Centra za psihološku pomoć.

Skupa budimo jedno veliko srce za sve hrabre žene koje se bore s malignim bolestima – glazbom obojimo listopad u ružičasto!

Još vijesti

SVIJET GLAZBE

Na oduševljenje svoje mnogobrojne publike jedna od naših najboljih vokalistica objavila je novu pjesmu. Godinu dana nakon ultimativnog hita “Puna memorija”, s kojim se ustoličila i kao sjajna...

SVIJET GLAZBE

“Gastarbajter trubadaur” novi je singl i spot jednog od najboljih kantautora u regiji, Zorana Predina. Novi singl ujedno je i najava istoimenog novog studijskog albuma koji će se ekskluzivno naći...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.