Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rukometaši Siska poraženi na domaćem terenu od zagrebačkog Metalca

Seniori rukometnog kluba Sisak poraženi su u domaćoj utakmici 1. HRL Sjever protiv Metalca iz Zagreba odigranoj u subotu, 23. listopada. Utakmica je završila rezultatom 29 : 34.

Ovako su rezultat prokomentirali na svojoj službenoj Facebook stranici:

“Loše izdanje seniora Siska u jučerašnjoj utakmici protiv RK Metalca. Osobito u obrani. Što potvrđuje i činjenica da u proteklih 6 kola imamo jedan od boljih napada lige, ali i najlošiju obranu. Osjeti se i nedostatak ozlijeđenog Čunčića bez kojeg igramo zadnja dva kola.

Jedini koji nas je protiv Metalca održavao na životu je kapetan Mario Prišek koji je uspio postići 15 pogodaka. Slijede ga Dorian Pijalović sa 4 pogotka, Ivan Družinec 3, Danijel Gnjatić, Matteo Ražić i Matija Balija sa po 2 te Antonio Novinc sa 1 pogotkom.

Za sastav Siska igrali su još Rok Malin, Filip Devčić, Enis Krličević, Dario Žarković, Luka Domitrović, Juraj Fritz-Sabljak, Antonio Čunčić, Sebastian Pavičić i Antonio Jurković. Trener: Domagoj Orlić.

Ovaj put se okupilo oko 150 ljubitelja rukometa kojima zahvaljujemo na podršci. U 7. kolu idemo u goste kod RK Viro Virovitica. Nikad nam opcija nije bila odustajanje pa tako ni sada. Glave gore i idemo dalje borit se!”

Još vijesti

Sisak

Od 23. studenoga ove godine pacijentima je dostupno snimanje ortopana u Općoj bolnici “Dr. Ivo Pedišić” Sisak, ali i posve suvremene metode 3D snimanja...

KORONAVIRUS

Iz Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije izvjestili su o planu cijepljenja . Sutra , u petak, 03. prosinca cjepljenje će se provoditi u...

Sisak

Zaposlenici sisačke Osnovne škole 22. lipnja dobili su novu kolegicu. Ovo ne bi bila nikakva posebna vijest da se ne radi o zaručnici šefa...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.