Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

RK Moslavina do nova dva boda pobjedom nad rukometašima Varaždina 1930

Novom pobjedom na domaćem terenu rukometaši kutinske Moslavine ponovno su razveselili domaće navijače. Nakon RK Bjelovara i RK Sesveta, RK Varaždin 1930 se također kući vraća bez bodova. 

34:28 za RK Moslavinu, krajnji je rezultat ove izuzetno borbene i zanimljive utakmice u kojoj su kutinski rukometaši ponovo pokazali kako se brane boje Kluba i Grada.  U to se mogao uvjeriti i izbornik rukometne reprezentacije Hrvatske, Hrvoje Horvat, koji je kao gost RK Moslavina prisustvovao utakmici te je nakon iste bio pun pozitivnih dojmova i riječi pohvale za sve prezentirano od strane RK Moslavina, od organizacije, vjerne i bučne kutinske publike te sjajne igre domaćih rukometaša. 

Nakon što je na poluvremenu rezultat bio izjednačen, domaći rukometaši su u drugom poluvremenu ubacili u višu brzinu i u svim segmentima igre zasluženo nadigrali izuzetno kvalitetnu ekipu RK Varaždin 1930.

Ime koje zasigurno treba istaknuti kao najboljeg igrača susreta je Matej Mudrinjak, golman RK Moslavine, koji je bio nepremostiva prepreka za gostujuće igrače i na kraju skupio impresivnih 19 obrana. Na njega se odlično nadovezao Kristić s 3 vrlo bitne obrane.

Kod strijelaca izdvajamo nezaustavljive Kligla i Vučelića s po 7 zgoditaka, kao i Vidoša sa 6, Mihaljevića s 5, Lukesa s 3, Horvata i Crnojevića s 2 te Šušnju i Slukana s po 1 golom. 

Nakon 7 odigranih kola, RK Moslavina je na odličnom 4. mjestu grupe B, Paket24 Premijer lige sa osvojenih 8 bodova, koliko ima i trećeplasirani RK Zamet. Prvo mjesto drži očekivano RK Nexe s 14 bodova, na 2. mjestu je RK Sesvete s 10, a iza kutinske ekipe nalazi se RK Bjelovar sa 6 bodova, zatim slijede RK Varaždin i RK Trogir s 5 te na posljednjem 8. mjestu, RK Dubrovnik bez bodova.

Upravo je RK Dubrovnik sljedeći protivnik koji dolazi u Kutinu (31.10. nedjelja), te se već sad poziva vjerna kutinska publika da podrži rukometaše u pohodu na nova dva boda.

Više vijesti

Sisak

Mlade košarkašice Košarkaškog Kluba Sisak vodeće su u regionalnom natjecanju kadetkinja. Nakon 7 odigranih kola igračice trenera Ivana Vanića imaju 6 pobjeda i jedan...

SMŽ

U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije sinoć su uručene nagrade najuspješnijim sportašima Sisačko-moslavačke županije za 2023. godinu. Proglašeni su najuspješnija sportašica, sportaš, sportski...

SPORT

Pretkadetkinje Košarkaškog kluba Sisak s omjerom pobjeda i poraza 3-4 osvojile su peto mjesto u Jedinstvenoj košarkaškoj ligi. Nakon odigranih turnira u Splitu i...

Sisak

U Osijeku je održano finale KUP-a Hrvatske u disciplini 10 m zračna puška i pištolj. Jedina predstavnica sisačkog streljačkog kluba “HVIDR-a SISAK” bila je...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.