Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati odigranih utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 10. KOLO

Ovo je kolo bilo veoma efikasno strijelci su na 6 utakmica postigli 33 zgoditka što je zavidan prosjek od 5,50 po utakmici, a nogometni znalci govore “rezultat nogometne igre jednako zgoditak” i samo da znate uvijek su u pravu.

U Galdovu su snage odmjerili domaći Frankopan i gost Metalac,a u konačnici je došlo do podjele bodova. Radnik je je svojim suparnicima iz Jazavice-Roždanika utrpao ni manje ni više već sedam komada za treće mjesto na prvenstvenoj ljetvici. Dobra utakmica na Husainu gdje su gosti iz Odre u prvom dijelu vodili 1:2 da bi na kraju Vatrogasac došao na svoje i sa dva zgoditka došao do tri boda. Gradski Derby u Popovači gdje su megdan zametnuli domaći Moslavac i gost iz Volodera završen je minimalnom pobjedom starijeg brata, koji je zgoditkom Matka Bistričkog uzeo sve. Jelengrad je teško stradao u gostima kod Grofova u Topolovcu primivši devet zgoditaka, pa kaj je previše previše je. Posljednja utakmica ovoga kola odigrana je u nedjelju u Budaševu koju su domaći lako dobili u srazu sa Sokolovima iz Velike Ludine. Pešćenica i Sunjski su u ovom kolu odmarali.

Rezutati desetog kola: Frankopan-Metalac 1:1, Radnik-Sloga 7:2, Vatrogasac-Dinamo 3:2, Moslavac-Voloder 1:0, TŠK-Jelengrad 9:1 i BSK-Sokol 5:1.

Poredak na ljestvici: BSK 25, Moslavac 18, Radnik 17, Sunjski, TŠK i Dinamo 15, Metalac 12, Vatrogasac 11, Frankopan i Jelengrad 10, Sokol 9, Sloga 7, Voloder 4, Pešćenica 2 i Slavonac 0 bodova.

U 11. kolu 30./31.10. u 15,00 sati igraju Voloder-TŠK, Dinamo-Moslvac, Sokol-Radnik, Metalac-BSK, (nedjelja) Jelengrad-Pešćenica, Sloga-Vatrogasac i Sunjski-Frankopan.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 9. KOLO

Derby kola odigran je u Donjoj Vlahinički gdje su snage odmjerili domaći Ekonomik i Šartovac nakon rovovske borbe u kojoj su domaći napadali a gosti se isključivo branili ostale su prazne puške, utakmica je okončana naj nepopularnijim rezultatom nogometne igre bez zgoditaka. Drugi Derby odigran je u Repušnici gdje su domaći igraći Mladosti zabili svom suparniku Matiji Gubcu pola tuceta. U Gornjoj Gračenici susjedski Derby Mladost-Dinamo iz Osekova u slaboj i nezanimljivoj igri pobjeda je pripala domaćima,koji su poveli 4:0 da bi simpatični mlađahni gosti smanjili rezultat na konačnih 4:3, i tko zna da se igralo još desetak minuta kakav bi rezultat bio u konačnici. Naftaplin je u borbenoj i čvrstoj utakmici bio bolji u Donjoj Gračenici od Moslavine.Sloga je kao domaćin svojim gostima iz Ilove utrpala sedmicu. Metalac je pak u leru slavio u gostima kod Strijelca, dok je utakmica Lokomotiva-Dinamo Jamarice odgođena na traženje gostiju.

Rezultati 9. kola: Ekonomik-Šartovac 0:0, Moslavina-Naftaplin 1:2, Sloga-Garić 7:0, Mladost R-Matija GUbec 6:1, Strijelac-Metalac 1:4 i Mladost GG-Dinamo O 4:3.

Poredak nakon devetog kola: Mladost GG 24, Metalac 19, Lokomotiva 18, Mladost R i Ekonomik 17, Šartovac 16, Naftaplin 15, Sloga i Matija Gubec 13, Moslavina 8, Dinamo O 7, Dinamo J 6, Strijelac 3 i Garić bez bodova.

U desetom kolu 31.10. u 14,00 sati igraju Naftaplin-Strijelac, Šartovac-Mladost R, Dinamo J-Ekonomik, Garić-Lokomotiva, Mladost GG-Sloga i Dinamo O-Metalac, utakmica M.Gubec-Moslavina DG igra se u subotu 30. listopada u 15,00 sati.

(I. Pasanec)

Više vijesti

Sisak

Mlade košarkašice Košarkaškog Kluba Sisak vodeće su u regionalnom natjecanju kadetkinja. Nakon 7 odigranih kola igračice trenera Ivana Vanića imaju 6 pobjeda i jedan...

SMŽ

U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije sinoć su uručene nagrade najuspješnijim sportašima Sisačko-moslavačke županije za 2023. godinu. Proglašeni su najuspješnija sportašica, sportaš, sportski...

SPORT

Pretkadetkinje Košarkaškog kluba Sisak s omjerom pobjeda i poraza 3-4 osvojile su peto mjesto u Jedinstvenoj košarkaškoj ligi. Nakon odigranih turnira u Splitu i...

Sisak

U Osijeku je održano finale KUP-a Hrvatske u disciplini 10 m zračna puška i pištolj. Jedina predstavnica sisačkog streljačkog kluba “HVIDR-a SISAK” bila je...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.