Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati odigranih utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 8. KOLO

Iznenađenje kola priredili su Sokolovi u Gredi Sunjskoj gdje su u zanimljivoj i nadasve borbenoj utakmici nadjačali momčad Sunjskog. Slavonac je pak minimalnim rezultatom slavio u Popovači prema viđenom jednom su ozbiljno prešli poprečnu središnju crtu zabili pogodak i odnijeli bodove u Lipovljane, ostavivši Moslavce da tuguju. Jelenovi su odličnom igrom na Husainu pogasili Vatrogasce sa pet punih brentača i odnijeli bodove. Sloga je konačno zaigrala i u Galdovu bila puno bolja i zasluženo uzela bodove. TŠK se jako mučio da bi na kraju ipak uzeo sve posljednjoj Pešćenici jednim zgoditkom. U Majuru se Radnik namučio u srazu sa pomlađenim kanarincima i uzeo im sve.

Najjača utakmica odigrana je u Budaševu gdje su koplja ukrstili BSK i Dinamo iz Odre, bio je to sudar prvog i trećeg s prvenstvene ljestvice, a koji na terenu za igru nije tako izgledao, jer su nepobjedivi domaćini Dinamu utrpali pola tuceta.

Rezultati osmog kola, Frankopan-Sloga 1:3, Radnik-Voloder 3:2, Vatrogasac-Jelengrad 2:5, Moslavac-Slavonac 0:1, TŠK-Pešćenica 1:0, Sunjski:Sokol 3:4 i BSK-Dinamo Odra 6:0. Metalac je bio slobodan.

Poredak na ljestvici nakon osmog kola: BSK 22, Sunjski i Dinamo 15, Radnik 14, Moslavac, Metalac, Frankopan i TŠK 12, Slavonac i Jelengrad 10, Vatrogasac i Sloga 7, Sokol 6, Voloder 3 i Pešćenica bez bodova.

U 9. kolu 16./17. listopada u 15,00 sati igraju (subota) Voloder-Vatrogasac, Dinamo Odra-Radnik, Sokol-Frankopan i Metalac-Sunjski, a u nedjelju igraju Slavonac-TŠK, Jelengrad-Moslavac i Sloga-BSK, slobodna je Pešćenica.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 7. KOLO

Derby sedmoga kola odigran je na Bajer-Areni u Kutini gdje su snage odmjerili drugoplasirana Lokomotiva i trećeplasirani Matija Gubec, bila je to dosta lijepa i zanimljiva utakmica sa sedam postignutih zgoditaka od kojih tri iz kaznenih udaraca, jedan za goste i dva za domaće koje je solidni sudac Šoufek opravdano dosudio. Gosti su u prvih 35 minuta poveli 0:3 i stali a domaći ulažu velike napore kako bi preokrenuli rezultat, poraz u pobjedu što im je u sudačkoj nadoknadi i uspjelo.
Ekonomik i Naftaplin podijelili plijen poveo je domaćin, a gosti su izjednačili za konačnicu. Igrači Strijelca nisu doputovali u Donju Gračenicu razlog je nepoznat, odluku o tome donijet će povjerenik lige Mirko Letić za zelenim stolom sukladno PONN-a. U Gornjoj Gračenici mini rukomet, domaći su svojim malobrojnim nekompletnim gostima iz Jamarica zabili samo šesnaest komada. Šartovac je na teškom gostovanju u Potoku izborio visoku pobjedu protiv Sloge čiji su dečki ovaj puta zakazali. U Repušnici Mladost i Metalac odigrali neodlučeno 3:3. A na Oklunku u Ilovi gosti iz Osekova izborili svoju prvu pobjedu ove jeseni.

Rezultati 7.kola, Lokomotiva M. Gubec 4:3, Ekonomik-Naftaplin 2:2, Moslavina-Strijelac nije igrano, Mladost GG-Dinamo J 16:0, Sloga-Šartovac 2:8, Mladost R-Metalac 3:3 i Garić-Dinamo O 1:3.

Poredak nakon 7.kola, Mladost GG 18, Lokomotiva 17, Šartovac 14, M. Gubec, Metalac, Mladost i Ekonomik 13, Naftaplin 11, Sloga 7, Dinamo J 6, Moslavina DG 5, Dinamo O 4, Strijelac 3 i Garić bez bodova.

U osmom kolu 17. listopada u 15,30 sati igraju (subota) Matija GUbec-Ekonomik (nedjelja) Metalac-Moslavina, Naftaplin-Mladost R, Šartovac-Lokomotiva, Dinamo J-Sloga, Garić-Mladost GG i Dinamo-Strijelac. (I.Pasanec)

Više vijesti

SMŽ

U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije sinoć su uručene nagrade najuspješnijim sportašima Sisačko-moslavačke županije za 2023. godinu. Proglašeni su najuspješnija sportašica, sportaš, sportski...

SPORT

Pretkadetkinje Košarkaškog kluba Sisak s omjerom pobjeda i poraza 3-4 osvojile su peto mjesto u Jedinstvenoj košarkaškoj ligi. Nakon odigranih turnira u Splitu i...

Sisak

U Osijeku je održano finale KUP-a Hrvatske u disciplini 10 m zračna puška i pištolj. Jedina predstavnica sisačkog streljačkog kluba “HVIDR-a SISAK” bila je...

SMŽ

Župan Ivan Celjak obišao je sudionike ekološko-edukativne akcije “Naša Mladost za čiste vode”, koju je organizirao GSNK Mladost.  Akcija je obuhvatila i likovnu kolonije...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.