Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Političke stranke

Bojan Dadasović: Nova vizija Siska podržava rad institucija te očekuje smjenu ravnatelja Mrgana

Bojan Dadasović Foto: Sisak.hr

Vezano uz današnju objavu Policijske uprave sisačko-moslavačke o podnošenju kaznene prijave protiv, kako još uvijek neslužbeno navode brojni mediji, ravnatelja sisačkog ŠRC-a Josipa Mrgana i njegovih suradnika zbog isplate lažnih putnih naloga, za komentar smo pitali predsjednika Gradskog vijeća Grada Siska i čelnika Nove vizije Siska, Bojana Dadasovića. Njegov komentar prenosimo u cijelosti:

“Nova vizija Siska podržava rad institucija te očekuje smjenu ravnatelja Mrgana. Također, Nova vizija oštro osuđujuje i korištenje institucija prisile za eliminiranje političkih protivnika te očekuje da će se s jednakom pažnjom pristupiti svim nečasnim radnjama kako unutar gradskog tako i županijskog sustava.”

Bojan Dadasović (Nova vizija Siska)

Policijska uprava objavila je da je nakon kriminalističkog istraživanja nad 62-godišnjakom, 53-godišnjakom i 49-godišnjakinjom utvrđeno da je 62-godišnjak, kao ravnatelj jedne sportske ustanove na području Grada Siska, na poticaj 49-godišnjakinje, njegove zamjenice i 53-godišnjaka, voditelja odjela, u vremenu od 15. siječnja do 24. ožujka, uputio iste na više službenih putovanja osobnim automobilima iako je znao da navedena putovanja neće biti realizirana. Nadalje, ovjerio je putne račune i izvješća znajući da su u nalozima neistiniti podaci, nakon čega im je izvršena isplata u iznosu od 15.756 kuna.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 49-godišnjakinja, na poticaj 53-godišnjaka, istoga uputila na službeno putovanje znajući da se navedeno putovanje neće realizirati, ovjerila putne račune i izvješća u kojima su bili uneseni neistiniti podaci o korištenju privatnog automobila u službene svrhe, nakon čega mu je izvršena isplata u iznosu od 2604 kune.

Protiv osumnjičenih je zbog počinjenih spomenutih kaznenih djela podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Još vijesti

Sisak

Od 23. studenoga ove godine pacijentima je dostupno snimanje ortopana u Općoj bolnici “Dr. Ivo Pedišić” Sisak, ali i posve suvremene metode 3D snimanja...

KORONAVIRUS

Iz Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije izvjestili su o planu cijepljenja . Sutra , u petak, 03. prosinca cjepljenje će se provoditi u...

Sisak

Zaposlenici sisačke Osnovne škole 22. lipnja dobili su novu kolegicu. Ovo ne bi bila nikakva posebna vijest da se ne radi o zaručnici šefa...

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.