Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

[SISAK] Olakšajte funkcioniranje u digitalnom svijetu uz popust na uredske i progresivne naočalne leće u Optičkom studiju Monokl

Promocija 1+1 GRATIS ILI 25% POPUSTA na par HOYA progresivnih naočalnih leća s Hi-Vision LongLife BlueControl ili UV Control anti-refleksnim slojem se nadograđuje u još bolju varijantu opcija. 

Kupovinom jednog para Hoya progresivnih naočalnih leća (Balansis, LifeStyle 3 ili MyStyle V+) ostvarujete 25% POPUSTA, dok za kupovinu dva para HOYA progresivnih naočalnih leća s Hi-Vision LongLife BlueControl ili UV Control anti-refleksnim slojem, DRUGI PAR PROGRESIVNIH LEĆA dobivate NA POKLON!

Novost je da drugi par progresivnih naočalnih leća može biti i u različitoj dioptriji!

Na ovaj način imate opciju za sebe odabrati još jedne sunčane ili fotoosjetljive progresivne naočalne leće ili dioptrijski okvir različitog stila ili druge progresivne naočalne leće različitih dioptrija možete naručiti za drugu osobu – člana obitelji ili prijatelja i značajno uštedjeti.

Do 31. prosinca 2021. olakšavamo Vam i funkcioniranje u digitalnom svijetu uz 25% popusta na HOYA uredske naočalne leće s BlueControl anti-refleksnim slojem – Sync III, Addpower, Lecture A i B. Akcija se ne odnosi na HOYA Tact naočalne leće i fotoosjetljivu doradu.

HOYA-in BlueControl neutralizira plavo svjetlo koje emitiraju digitalni ekrani i umjetno svjetlo, eliminirajući zamor oka. Dodatne prednosti sloja su smanjenje odbljesaka i povećan kontrast čime je udobnost rada na digitalnim uređajima znatno ugodnija.

Posjetite Optički studio Monokl u ulici Ivana Kukuljevića Sakcinskog 9A u Sisku, upitajte optičara za preporuku HOYA uredskih i progresivnih rješenja i naručite se za besplatno određivanje dioptrije za naručioce naočala pozivom na 044/633 672.

Više vijesti

Kutina

Dan planeta Zemlje je zabavno rekreativna manifestacija koja se provodi već 20. put zaredom. Glavna aktivnost manifestacije je biciklijada, a zadnje dvije godine se...

PROMO

Na području Banovine održat će se jedno zanimljivo, posve drugačije događanje od onih na koje je javnost navikla.  Povodom Međunarodnog dana vune, u subotu,...

PROMO

Evo kako će izgledati vikend zabava u najvećoj podzemnoj vinariji u Hrvatskoj!

PROMO

Pridružite nam se na najvećem gastro događaju u Sisku! Sve je spremno za 4. Obrtnički sajam i Street food Festival Sisačko – moslavačke županije!...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.