Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sunja

U tijeku je obnova DV ”Bambi” Sunja

Predviđeno trajanje radova na zgradi vrtića je tri mjeseca

Dječji vrtić ”Bambi” od 16. kolovoza radi na novoj privremenoj lokaciji. Djeca i zaposlenici su smješteni u Osnovnoj školi Sunja zbog preuređenja unutarnjeg i vanjskog dijela postojećeg vrtića. Prijavom na natječaj koji je raspisalo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku osigurana su sredstva u iznosu od 800 000 kn. Tim sredstvima će se izvesti radovi u prvoj fazi – zamjena unutarnje i vanjske stolarije, obnova sanitarnog čvora koji koriste djeca, stropovi u sobama gdje borave djeca, ograda vrtića i sjenica za jaslice.  Dana 25. kolovoza započeli su radovi koji bi trebali trajati otprilike 3 mjeseca u izvedbi tvrtke Nestor inženjering d.o.o. iz Dugog Sela.

Ravnateljica vrtića Ivana Lisec o početku radova:

 

 

Općina Sunja priprema projekt u drugoj fazi radova prijavom na mjeru 7.4.1. kako bi se povukla sredstva iz europskih fondova koja bi omogućila dodatnu obnovu vrtića što bi u konačnici moglo produžiti započete radove.

U trenutnom prostoru uvjeti radu su otežani prije svega jer ne borave u svom prostoru na koji su navikli, a  također na raspolaganju im je nešto manji broj sanitarnih čvorova nego im je potrebno pa se ulažu dodatni napori kako bi se odgojno-obrazovni proces nesmetano odvijao. S obzirom na veličinu prostora koji im je ustupljen, moguće je formirati skupine, ali ovoga puta one će biti fizički odvojene namještajem jer su djeca u prostoru školske dvorane.

O adaptaciji djece koji su novi polaznici vrtića od nove pedagoške godine:

 

 

Ravnateljica Lisec je iskoristila priliku da zahvali domaćinu:

 

 

te podsjeća roditelje djece predškolskog uzrasta:

 

Još vijesti

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.