Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

U Petrinji će uskoro biti osigurani „tunelski“ pješački koridori za siguran prolazak djece u školu

Uoči početka nove školske godine

Uoči početka nove školske godine

U utorak, 24. kolovoza 2021. godine u Petrinji gradonačelnica Magdalena Komes održala je sastanak s državnim tajnikom Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Tomislavom Mihotićem, državnim tajnikom Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje, Gordanom Hanžekom, državnim tajnikom Ministarstva kulture, Ivicom Poljičkom, te s Ivanom Miletić Čakširan, pročelnicom Konzervatorskog odjela u Sisku, Ministarstva kulture i medija. Sastanku su nazočili i predstavnici Inicijative građana Petrinjsko proljeće koji su prisutnima upućivali svoja pitanja, odnosno pitanja građana vezano uz obnovu.

Bitno pitanje koje su predstavnici Inicijative građana Petrinjsko proljeće jučer postavili na sastanku s predstavnicima Grada i nekoliko državnih ministarstava, bilo je pitanje koje uoči početka nove školske godine zanima sve roditelje petrinjskih školaraca.

„Jesu li osigurani sigurni koridori za prolazak djece u školu?“, pitala je predstavnica Petrinjskog proljeća, Nevena Pali.

Državni tajnik u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture, Tomislav Mihotić

 

 

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje, Gordan Hanžek

 

 

Načelnik Stožera CZ Grada Petrinje, Zvonimir Ljubičić

 

 

Gradonačelnica Magdalena Komes dodala je kako očekuju i pomoć Policijske postaje Petrinja. „Osim vas roditelja koji ćete tu imati važnu ulogu, mi ćemo zamoliti i Policijsku postaju koja uvijek, svaki put početkom školske godine pojačano sudjeluje u zaštiti djece i njihove sigurnosti u prometu. Tako će biti i ove godine, naravno puno intenzivnije zbog izvanrednih okolnosti koje su na snazi“, kazala je Komes.

 

IMG_0283

 

IMG_0285

 

IMG_0292

 

IMG_0293

 

IMG_0294

 

IMG_0301

 

IMG_0303

 

IMG_0309

 

IMG_0304

 

IMG_0312

 

IMG_0315

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.