Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

U Kutini u Kinu Moslavina kreće prikazivanje filmova u sklopu programa „Ljeto u Mreži“

Ulaz je besplatan!

Ulaz je besplatan!

Kino mreža i Kino Moslavina POU Kutina organiziraju zajednički program „Ljeto u Mreži“ koji će se održavati u kinu srijedom, u razdoblju od 1. do 15. rujna. Početak programa je u 18 sati, a ulaz je besplatan.

Tako će se 1. rujna prikazivati animirani film „Dumbo“ (1941.) koji prati avanture malog dugouhog letećeg slonića. Zatim je na redu 8. rujna animirani film koji je i sinkroniziran, te ujedno jedna od najljepših ljubavnih priča – „Ljepotica i zvijer“ (1991.). Nakon toga, 15. rujna slijedi obiteljski igrani film – komedija „Moj tata kobasica“ (2021.).

Fokus zajedničkog programa nezavisnih kina „Ljeto u Mreži“ je na animiranim i igranim obiteljskim filmovima koji će i odrasle, barem na sat-dva, opet pretvoriti u djecu. Svi filmovi imaju zajedničku premisu, baš onu pravu ljetnu, avanturističku: pusti sve probleme i kreni u ostvarivanje svojih snova i naravno – na tom putu ne zaboravi na prijatelje i obitelj!

„Ljeto u Mreži“ odvija se u 23 neovisna kina diljem mora i kopna u organizaciji Kino mreže u suradnji s kinima, a uz financijsku potporu Zaklade Kultura nova i Hrvatskog audiovizualnog centra.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.