Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Potpisan Ugovor o izvođenju radova za dječji vrtić “Radost” Novska

Radi se o preuređenju kuhinje

Radi se o preuređenju kuhinje

U Novskoj je u ponedjeljak 23. kolovoza 2021. godine, potpisan Ugovor o izvođenju radova na preuređenju kuhinje s pratećim prostorijama u zgradi Dječjeg vrtića „Radost“ Novska.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Marin Piletić i Đuka Safundžić, vlasnik obrta za usluge „Elektroinstalater monter” iz Sibinja.

Vrijednost radova iznosi 1.497.500,31 kuna, a projekt je sufinanciran od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u iznosu od 500 tisuća kuna.

“Broj djece u našem vrtiću, i u matičnom Radost, u Striboru i u Pastoralnom centru porastao je u posljednje četiri godine za više od 50 posto i kapacitet kuhinje postao je nedostatan, te se Grad Novska odlučio za ovu investiciju”, kazao je gradonačelnik Piletić.

Potpisivanju Ugovora nazočila je i ravnateljica DV Radost Ljerka Vidaković, koja je rekla kako se broj djece koja pohađaju vrtić u posljednjih 47 godina povećao s 75 na današnjih 303.

“Veseli nas ova investicija jer znači kvalitetniju prehranu naše djece, ali i rad zaposlenica u kuhinji”, rekla je ravnateljica Vidaković.

Inače, rok za završetak radova je četiri mjeseca, te je za to vrijeme kuhinja izmještena u Društveni dom u Brestači. Sami radovi obuhvaćaju građevinske i instalacijske zahvate, kao i nabavu nove opreme.

 

Ugovor-vrtic-7

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.