6

LAG Zrinska gora – Turopolje započeo je s korištenjem berača za berbu bobičastog voća. Berač je dio projektnih aktivnosti projekta “Udruživanjem do jačanja kapaciteta poljoprivrednih proizvođača” sufinanciranog iz TO 19.3.2. Programa ruralnog razvoja RH.

Provođenjem ove aktivnosti dolazi do jačanja kapaciteta i konkurentnosti poljoprivrednih proizvođača kroz razmjenu znanja i iskustava u cilju povećanja samoodrživosti poljoprivrednih gospodarstava i malih gospodarstvenika na ruralnom području te poticanju njihovog udruživanja.

“Berač bobičastog voća je trenutno ustupljen na korištenje članovima LAG-a Zrinska gora – Turopolje, a ovim putem pozivamo i sve ostale poljoprivrednike s područja LAG-a koji imaju potrebu za korištenjem stroja te za sve dodatne informacije da nam se jave na broj 01/6266-450″, poručuju iz LAG-a.

Berač je smješten u Sisku, transport berača se vrši o vlastitom trošku, a korištenje stroja je besplatno. Trenutno je u tijeku berba aronije, u nastavku je prikaz aktivnosti rada stroja:

 

1

2

3

4

5


 

[FOTO] LAG Zrinska gora – Turopolje nudi besplatno korištenje berača bobičastog voća
5.00(1 glas)
Komentara(0)