Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Prof. Josipu Šimunoviću, za doprinos razvoju sporta, nagrada “Milan Neralić”

Nagradu „Milan Neralić“, koju dodjeljuje Hrvatski olimpijski odbor, za „izniman doprinos razvoju sporta na lokalnoj razini 2021. godine“ dobio je profesor Josip Šimunović, predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije, Školskog sportskog saveza Sisačko-moslavačke županije i Zajednice sportskih udruga grada Novske.

Nagrada je dodijeljena u Zagrebu, samo 25 dana do središnjeg događaja godine – Olimpijskih igara u Tokiju, a Hrvatski olimpijski odbor (HOO) po treći put je dodijelio Nagradu „Milan Neralić“, namijenjenu pojedincima i udrugama zaslužnima za razvoj i unapređenje sporta na lokalnoj razini.

“Nakon više od četiri desetljeća rada u sportu i svih doprinosa koje je dao razvoju sporta na lokalnoj razini, kako u gradu Novska, tako i u Sisačko-moslavačkoj županiji, u klupskom i školskom sportu, Josip Šimunović je  zaslužio nagradu, čestitke i veliko hvala. Sigurni smo da će ga ova nagrada potaknuti na još puno kvalitetnih sportskih programa i aktivnosti”- stoji u obrazloženju nagrade.

Na svečanosti su u znak zahvalnosti za pomoć u teškoj situaciji nakon razornog potresa koji je pogodio Banovinu, predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije Josip Šimunović i poslovna tajnica Ljiljana Gavranović uručili posebne zahvalnice HOO-u i Siniši Krajaču.

“Gospodin Krajač pokrenuo je akciju „Prijatelji na djelu“, u kojoj je HOO u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije organizirao pomoć sportašima i sportskim udrugama na području stradalom od potresa. U donacijama su sudjelovali Međunarodni olimpijski odbor, Europski olimpijski odbori, županijske i gradske sportske zajednice, Crnogorski olimpijski komitet, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, BankGospodarstwaKrajowego iz Poljske i Hrvatski vaterpolo savez”, rekao je Šimunović.

HOO_NAGRADA_-6-novskaHOO_NAGRADA_-1-novska-1200x800

Još vijesti

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.