Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Objavljen novi natječaj za obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala

Vrijedan 120 milijuna kuna

U utorak, 13. srpnja 2021. godine, otvoren je dvanaesti Natječaj za provedbu tipa operacije 5.2.1. „Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“.

Otvorenje ovog natječaja potaknuto je velikim interesom poljoprivrednika koji žele obnoviti svoj poljoprivredni potencijal koji je uništen u potresima,

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore je 120 milijuna kuna, visina javne potpore iznosi 100 posto od ukupnih prihvatljivih troškova projekta, a rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu je od 13. srpnja do 13. rujna 2021. godine.

Inače, na jedanaestom natječaju za provedbu tipa operacije 5.2.1 “Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala” od 16. travnja 2021. godine, iz Sisačko-moslavačke županije zaprimljeno je 87 zahtjeva za potporu s traženim iznosom 44 milijuna kuna.

Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika ili registrirane u Jedinstvenom registru domaćih životinja (JRDŽ) do trenutka podnošenja zahtjeva za potporu.

Natječaj i ostale detalje pogledajte na poveznici.

Još vijesti

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.