Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Novi sportski sadržaji na kutinskom bazenu

Pokazni tečaj ronjenja

Pokazni tečaj ronjenja

Prvi puta je Športski centar Kutina u suradnji sa Ronilačkim klubom RIS Kutina i RK Sisak organizirao je u petak 16. srpnja pokazni tečaj ronjenja sa autonomnim ronilačkim aparatom na kutinskom bazenu.

Cilj tečaja bio je postići pozitivan odnos prema sportu i potaknuti na istinsko uživanje u ronjenju i približiti ronjenje ljudima te potaknuti čim veći broj ljudi na bavljenje sportom i vodenim aktivnostima, istaknuo je voditelj Mladen Horvatić.

 

 

Ronilački klub RIS Kutina djeluje od kraja 2020.godine, a ovo je bila prva aktivnost koja je organizirana za mlade, istaknuo je voditelj kluba Davor Šoštarić.

 

 

Organizacijom ovog pokaznog tečaja zadovoljan je i ravnatelj Sportskog centra Kutina Renato Habek.

 

 

U ime gradonačelnika  Kutine sve prisutne je danas pozdravio pročelnik  Robert Kolenc koji je izrazio zadovoljstvo što se dodaju novi i sportski sadržaji  na kutinski bazen, ali i u samu Kutinu.

Zbog vremenskih neprilika tečaj za drugu grupu koji je bio predviđen u poslijepodnevnim satima nije održan stoga su Ronilački klub RIS Kutina i RK Sisak u suradnji sa Športskim centrom Kutina dogovorili novi termin početkom kolovoza, o čemu će građanstvo biti pravovremeno obaviješteno.

 

r4r2r1r3

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.