vozilodvdvoloder

Grad Popovača nabavio je novo vozilo za DVD Voloder. Tako je gradonačelnik Josip Mišković predao ključeve zapovjedniku DVD-a Voloder Tomislavu Hegedušu. Riječ je o kombi vozilu marke Ford Tranzit Castum vrijednog 270 tisuća kuna.

Predsjednik DVD-a Voloder Zvonimir Kondres zahvalio se na ovoj primopredaji te podsjetio kako je Vatrogasna zajednica iz sredstava osiguranih gradskim proračunom u svibnju nabavila novo kombi vozilo za DVD Gornju Jelensku. „Planom nabave vatrogasne opreme za ovu godinu predviđena je nabava takvih vozila još i za DVD Popovaču te DVD Potok“, napomenuo je Kondres.

„Grad Popovača veliku pažnju posvećuje potrebama svojih vatrogasaca i iznimno smo ponosni na njihov rad. Nabavkom novih kombi vozila svakako činimo korak naprijed u unaprjeđenju uvjeta rada naših DVD-a. Svako ulaganje u ovu djelatnost višestruko se isplati kroz svakodnevni snažan angažman kojeg vatrogasci potvrđuju u kriznim situacijama, ali i različitim društvenim događanjima“, kazao je gradonačelnik Mišković na priomopredaji vozila kojeg je blagoslovio župnik voloderske Župe sv. Antuna Padovanskog, vlč. Marijan Štingl.

Koliko je nabava ovakve opreme važna za djelatnosti dobrovoljnog vatrogastva s posebnim naglaskom na rad s djecom i mladima, u okviru svog su obraćanja naglasili i vatrogasni zapovjednik Sisačko–moslavačke županije Mijo Brlečić, zamjenik zapovjednika VZ Grada Popovače Tomislav Jalžečić te direktor Vatroprometa Nenad Radojčić.

Gradonačelnik Popovače predao ključeve novog kombi vozila DVD-u Voloder
0.00(0 glasova)
Komentara(0)