Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić posjetio Udrugu Topot

U tijeku je provedba dva projekta

U tijeku je provedba dva projekta

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić obišao je kutinsku Udrugu Topot koja se bavi intervencijama za osobe s invaliditetom uz pomoć konja. Susreo se s članovima udruge.

 Ove godine Udruga, uz potporu Grada Kutine, provodi dva projekta, a to su intervencije uz pomoć konja za osobe s invaliditetom i organizirano putovanje u Hrvatsku Kostajnicu u spomen Josipu Ivercu i Gordanu Ledereru. Intervencija uz pomoć konja provodi se u dva ciklusa, od početka trećeg  do šestog mjeseca, te od početka devetog do kraja jedanaestog mjeseca. Radi  propisanih epidemioloških pravila, ove godine na intervencije su dolazili samo članovi Udruge OSI te se u Udruzi Topot nadaju kako će uskoro moći ponovno primiti sve zainteresirane za intervencije uz pomoć konja te pozivaju zainteresirane da im se jave, unatoč postojanju liste čekanja, napominje Sandra Nekvapil Prevendar, predsjednica ove udruge.

 

Značaj udruge potvrdio je i kutinski gradonačelnik Zlatko Babić

 

Volonteri su uvijek dobro došli i što nas je više, to ćemo kvalitetnije odrađivati naš posao“, zaključila je predsjednica Udruge Topot Kutina  Sandra Nekvapil Prevendar te pozvala sve da im se pridruže.

Topot small 44 Topot Small 22

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.