Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Donacija vozila Udruzi nezaposlenih grada Kutine

UNUK vodi brigu o 28 starih i nemoćnih osoba s područja Kutine

UNUK vodi brigu o 28 starih i nemoćnih osoba s područja Kutine

U društvu pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Hrvoja Krmelića gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić danas je uručio ključeve automobila koji je predan Udruzi nezaposlenih u Kutini.

“Udruga UNUK čija je djelatnost pomoć starijim i nemoćnim osobama potražila je od Grada Kutine pomoć pri nabavci osobnog vozila za njihove potrebe, za njihov svakodnevni rad. Grad Kutina tim putem odlučio je donirati jedno vozilo koje je u vlasništvu Grada Udruzi UNUK i danas sam predao ključeve tog automobila voditelju Udruge UNUK, gospodinu Zdenku Lončariću. Nadam se da će taj automobil pomoći Udruzi UNUK u njihovom svakodnevnom radu, odnosno u pomaganju starijim i nemoćnim osobama na području Grada Kutine, Popovače i Velike Ludine”, rekao je Zlatko Babić.

“Ovom prilikom se zahvaljujemo gradonačelniku Zlatku Babiću i svim djelatnicima Gradske uprave na doniranom automobilu koji nam je neophodan za naš rad s obzirom na to da se naš rad prostire na području Kutine, Popovače, Velike Ludine te svaki dan napravimo oko 100 km po autu, a imamo 3 službena automobila. Grad Kutina nije pomogao samo nama, nego i našim korisnicima, starim i nemoćnim koje mi inače obilazimo. Ukupno s područja grada Kutine vodimo brigu za oko 28 ljudi te nam je zaista radi toga što smo ostali bez jednog automobila, ovaj automobil i više nego potreban”, rekao je predsjednik Udruge Zdenko Lončarić.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.