Solidarno za male proizv_vizual

Kreativna agencija D.Point objavila je pozivni natječaj za sve male proizvođače i prerađivače s područja pogođenog potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji koji trebaju ambalažu za svoje proizvode. Kroz ovaj natječaj bit će odabrano 10 proizvođača koji će dobiti vizualni identitet svog brenda, dizajn i tisak 300 naljepnica za proizvode te upravljanje profilom na društvenoj mreži i promidžbu proizvoda.

Kroz ovaj projekt, koji je podržala Zaklada SOLIDARNA kroz Fond 5.5 sa 135.000,00 kuna financijske potpore, mali proizvođači i prerađivači će imati priliku u potpunosti besplatno brendirati svoje proizvode te će, uz pomoć stručnih osoba, usvojiti znanja za daljnje pozicioniranje svojih proizvoda na tržištu.

Cilj ove potpore je poticanje lokalnog gospodarstva i pružanje podrške malim proizvođačima i prerađivačima, naročito onima kojima je poslovanje narušeno uslijed potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju, kako bi se u konačnici zadržalo lokalno stanovništvo i lokalna proizvodnja.

Natječaj traje od 7. lipnja do 20. lipnja 2021.godine, a prijava je moguća putem prijavnog obrasca na web stranici Kreativne agencije D.Point (LINK www.dpointis.com). Rezultati će biti objavljeni najkasnije do 30. lipnja na navedenoj web stranici.


 

Poziv na natječaj SOLIDARNO za male proizvođače
5.00(1 glas)
Komentara(0)