vp5

Konstituirano je Gradsko vijeće Popovače.Imat će 7 vijećnika iz koalicije predvođene HDZ-HSU, 6 vijećnika iz koalicije HSP-HSLS-DP, te 2 vijećnika iz koalicije SDP-CENTAR. Josip Mišković, izabrani gradonačelnik, zbog nespojivosti dužnosti ne može obavljati vijećničku funkciju te će ga zamijeniti Dijana Lipovac.

Vijećnici su se potom prisegom obvezali da će tu dužnost obavljati savjesno i odgovorno, te da će se zauzimati za napredak Hrvatske te Grada Popovače.

Većinom glasova za predsjednika Vijeća izabran je SDP-ov Saša Jagarčec. Novoizabrani predsjednik Vijeća pozvao je sve vjećnike na suradnju kako bi zajedno doprinijeli boljitku i razvoju grada Popovače na zadovoljstvo svih njegovih stanovika.


 

Vijećnike je na suradnju pozvao i gradonačelnik Josip Mišković, koji je dobio povjerenje građana Popovače za još jedan gradonačelnički mandat, peti po redu.


 

S obzirom da Grad Popovača u ponedjeljak, 21.lipnja, obilježava Dan grada, konstituiranje Vijeća iskorišteno je da se donese Odluka o ovogodišnjim dobitnicima Javnih priznanja grada Popovače. Iako su vijećnici HDZ-a bili nezadovoljni načinom na koji se ta Odluka stavila na Dnevni red, Vijeće je jednoglasno prihvatilo prijedloge za ovogodišnje dobitnike Javnih priznanja Grada Popovače.


vp2vp6vp4

Konstituirano je Gradsko vijeće Grada Popovače
0.00(0 glasova)
Komentara(0)