Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

10 medalja za JAK na finalu Erste plave lige u Osijeku

“Odlični rezultati i osobni rekordi za većinu naših atletičarki i atletičara”

"Odlični rezultati i osobni rekordi za većinu naših atletičarki i atletičara"

13 atletičara, 10 medalja i 5 nastupa na finalu Erste plave lige najkraći je opis nastupa mladih atletičarki i atletičara JAK u Osijeku 2. lipnja na kvalifikacijama Erste plave lige.

Patrik Krmpotić je pobijedio u skoku u dalj, drugi je na 60 m, Veronika Đilas prva u bacanju kugle, Ema Blažeković treća, a Gita Špoljarević četvrta. Ljupka Šepović bila je treća na 60 m i skoku u dalj, svi u konkurenciji šestih razreda.

Lucija Bilogrević prva u bacanju vortexa za pete razrede. Romina Gavranović osvojila je treće mjesto na 60 m, a Mia Sedlarić, Maria Milović i Ivana Šalindrija od četvrtog do šestog mjesta u vortexu za 4. razrede. Rafael Prelesnik treći je u vortexu u konkurenciji učenika četvrtih razreda. Još jedna medalja osvojena je u vortexu – srebro Katje Komljenović za 3. razrede.

“Odlični rezultati i osobni rekordi za većinu naših atletičarki i atletičara daju povoda za zadovoljstvo. Ovo je natjecanje specifično po tome što dvoje prvoplasiranih po svakoj disciplini nastupaju u prednatjecanju za Hanžekovićev memorijal u rujnu u Zagrebu. Treniramo dalje i spremamo se za prvenstva Hrvatske koja nam slijede u lipnju”, rekao nam je trener Neven Šepović.


romina

maria

ljupka

katja

cure4

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.