Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

[FOTO] Željka Josić: “Obnova Siska neće biti blokirana od lokalne razine zbog parcijalnih političkih interesa”

“Službenicima gradske uprave vratit ćemo dostojanstvo”

"Službenicima gradske uprave vratit ćemo dostojanstvo"

Na danas održanoj konferenciji za novinare kandidatkinje za gradonačelnicu Siska Hrvatske demokratske zajednice i koalicijskih partnera, dr. Željke Josić, predstavljen je plan konkretnih aktivnosti za prvih sto dana njena mandata.

 

 

Josić dodaje:

 

 

„Za ovaj projekt nužna je izrada pravilnika te sustav informiranja srednjoškolaca. Donijet ćemo odluku o bespovratnoj financijskoj pomoći za samozapošljavanje u iznosu od 50.000kun za sve nove poduzetnike. Povezat ćemo se s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje te uskladit pravilnike kako bi poduzetnici, osim sredstava države, mogli računati i na konkretnu pomoć Grada Siska“, dodala je Josić.

Osim toga najavljeno je potpisivanje ugovora s najboljom europskom razvojnom agencijom Simorom, te pokretanje projekta besplatne edukacije pomoći i izrade projekata za sisačke poduzetnice i poduzetnike, dok će se u srpnju pripremiti popis gradskih projekata koje će biti nominirani za financiranje sredstvima iz EU fondova.

 

 

Radit će se i na planu dodjele financijskih sredstava udrugama

 

 

Kandidatkinja za gradonačelnicu Siska ističe

 

 

Ispred svega nam je Sisak, zaključuje dr. Željka Josić

 

 

Podsjetimo kako je dr. Željka Josić kandidatkinja za gradonačelnicu osam stranaka koje politički djeluju u gradu Sisku: HDZ-a, HSLS-a, HSP-a, HKS-a, HSS-a, HSU-a, HNS-a i SDA.

 

DSC06225

DSC06214

DSC06200

DSC06193

DSC06182

DSC06188

DSC06161

DSC06150

DSC06141

DSC06208

DSC06134

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.