Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Željka Josić: Osjećam se dobro i nisam otputovala u Portugal, kako neki pokušavaju prevariti Siščane

Kandidatkinja za sisačku gradonačelnicu pozitivna je na koronavirus

Kandidatkinja za sisačku gradonačelnicu pozitivna je na koronavirus

Kandidatkinja za gradonačelnicu Siska ispred HDZ-a i koalicijskih partnera, dr. Željka Josić, objavila je na svojoj Facebook stranici da je pozitivna na koronavirus te će prvi dio kampanje prije drugog kruga izbora provesti u samoizolaciji. Kaže da trenutno nema simptoma i osjeća se dobro.

Na naš upit vezano uz priču koja kruži gradom kako je u biti otputovala u Portugal i praktično izmislila da je Covid-19 pozitivna, kaže:

“To su ti mali spinovi koji se kreću u političkom životu, ja sam u svom gradu i puno bi više voljela da mogu sada biti vani s kišobranom nego zatvorena u stanu.”

O nastavku kampanje i izjavama protukandidatkinje:

“Mi nećemo nasjesti na izjave protukandidatkinje koje su pune omalovažavanja i vrijeđanja, odrasla sam u Sisku i znam da je ovo grad kulturnih ljudi koji su otvoreni i komunikativni te smatraju da ne treba nikoga vrijeđati. Nastavit ćemo dalje s konkretnim prijedlozima i rješenjima iz našeg programa, otvoreni za dijalog sa svima. Osobno nikad nisam ljude dijelila po nacionalnosti, vjerskoj pripadnosti ili političkoj opciji, to je apsolutno nedopustivo. Sisak je već predugo podijeljen i posvađan, nedopustivo je da na taj način promatramo naše sugrađane, to nam nikako više ne treba. Ako ikada, sada nam je najpotrebnije zajedništvo.”

Dr. Josić kaže kako će i za vrijeme samoizolacije nastaviti komunikaciju s građanima:

“Koristit ćemo mogućnosti online komunikacije, a moji suradnici su i dalje na terenu sa sugrađanima, bez obzira što sam ja trenutno u samoizolaciji. Želim nam svima puno zdravlja i idemo zajedno u nove pobjede”, zaključila je Josić.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.