Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Započinje upis djece u Dječji vrtić Svete Marije Magdalene u Selima

Od 10. do 29. svibnja

Od 10. do 29. svibnja

Dječji vrtić Svete Marije Magdalene u Selima zaprima od 10. do 29. svibnja zahtjeve za upis djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2021./2022.

Zahtjev za upisom mogu podnijet roditelji/staratelji čija djeca do 31. kolovoza 2021. godine navršavaju tri godine života i sve do polaska u osnovnu školu. Za upis roditelj ili skrbnik djeteta dostavlja dječjem vrtiću sljedeću dokumentaciju: popunjeni i potpisani Zahtjev za upis (obrazac dostupan u dječjem vrtiću), rodni list ili izvadak iz matice rođenih ili potvrdu s podacima o rođenju djeteta (bez obzira na datum izdavanja isprave), uvjerenje o mjestu prebivališta djeteta te presliku osobne iskaznice roditelja/skrbnika, dokaze o činjenicama bitnim za ostvarivanje prednosti kod upisa.

Svu potrebnu dokumentaciju za upis, kao i ispunjeni obrazac za inicijalni razgovor, potrebno je osobno donijeti u tajništvo vrtića, radnim danom od 9 do 15 sati.

Ukoliko dječji vrtić ne može zadovoljiti sve zahtjeve roditelja/skrbnika djece s prebivalištem na području Sisačke biskupije za upis djece u redovite programe prednost će, sukladno odredbama Odluke o načinu ostvarivanja prednosti pri upisu djece Osnivača Dječjeg vrtića, imati djeca: roditelja koji imaju već upisano jedno ili više djece u ovaj vrtić, roditelja invalida Domovinskog rata, zaposlenih roditelja, samohranih roditelja, u udomiteljskim obiteljima, bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi, iz obitelji s troje ili više malodobne djece te djeca koja žive u težim socijalnim i zdravstvenim prilikama.

Rezultati upisa djece u pojedine programe (popisi prihvaćenih i odbijenih zahtjeva za upis djece) bit će objavljeni na oglasnoj ploči dječjeg vrtića 11. lipnja 2021.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.