Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Radimir Čačić: Porezne olakšice da, lažna obećanja ne!

Priopćenje predsjednika Narodne stranke – Reformisti

Priopćenje predsjednika Narodne stranke – Reformisti prenosimo u cijelosti:

“U osam izbornih pobjeda u izborima za Hrvatski sabor i dva izborna mandata župana Varaždinske županije, među najpodlijim lažima koje sam vidio je laž koju je objavila HDZ-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Petrinje kojom tvrdi da se Reformisti protive poreznim olakšicama za građane i gospodarstvenike Grada Petrinje.

Upravo suprotno, osobno sam predsjedniku Vlade predložio model poticanja investicija i zapošljavanja za Petrinju kroz HBOR uz garancijsku i poreznu podršku.

Grad Petrinja je zaslugom gradonačelnika Darinka Dumbovića već danas treći najuspješniji od 127 gradova u Hrvatskoj po povlačenju europskog novca i upravo to kroz podršku HBOR-a i sve druge institucije garantira oporavak i razvoj. Kad bi privlačenje europskog novca ovisilo o Vladi, a ne gradonačelniku ili u mojem slučaju županu najuspješnije hrvatske županije, tada pet najneuspješnijih županija ne bi bilo sa županima iz HDZ-a.

Upozoravam građane da ne nasjedaju na izjave gospođe Magdalene Komes kojima se građanima nudi pretvaranje Petrinje u poreznu oazu, kao što sugerira naslov njezinog intervjua, jer takve vrste čarobnih štapića nisu nikada ponuđene od strane ministra financija.

Dakle. Porezne olakšice da, lažna obećanja ne!

 

Radimir Čačić

Predsjednik Narodne stranke – Reformisti”


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.