Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Ovog tjedna mobilni uredi u Dvoru, Gvozdu, Topuskom, Sunji i Hrvatskoj Dubici

Obavezno ponesite osobne dokumente!

Obavezno ponesite osobne dokumente!

Od ponedjeljka, 10. svibnja do petka, 14. svibnja 2021. godine mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine bit će prisutni na području Dvora, Gvozda, Topuskog, Sunje i Hrvatske Dubice.

U ponedjeljak, 10. svibnja, mobilni će uredi tako od 9 i 30 do 17 sati biti raspoređeni na području Dvora, kod zgrade Općine.

U utorak, 11. svibnja, od 9 i 30  do 17 sati mobilni će uredi biti raspoređeni na području Gvozda, i to kod zgrade Općine.

U srijedu, 12. svibnja, mobilni će uredi od 9 i 30 do 17 sati biti raspoređeni na području Topuskog. Točnije, nalazit će se kod kino-dvorane.

U četvrtak, 13. svibnja, od 9 i 30 do 17 sati mobilni će uredi biti raspoređeni na području Sunje, i to kod zgrade DVD-a Sunja Greda, odnosno na adresi Trg kralja Tomislava 4A.

U petak, 14. svibnja, mobilni će uredi od 9 i 30 do 17 sati biti raspoređeni na području Hrvatske Dubice. Nalazit će se kod Hrvatskog doma, odnosno na adresi Vjekoslava Venka 3.

Bitno je napomenuti kako je zahtjeve za obnovom objekata na potresom pogođenom području nužno popuniti najosnovnijim podacima podnositelja.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.