Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Komes: Zaslužuje li Petrinja pomoć ili ćete se prikloniti Reformistima kojima su olakšice za naš srušeni grad “klaunijada” i “blebetanje”?

Priopćenje kandidatkinje HDZ-a za gradonačelnicu Petrinje

Priopćenje kandidatkinje HDZ-a za gradonačelnicu Petrinje, Magdalene Komes, prenosimo u cijelosti:

“Od početka kampanje za lokalne izbore u Petrinji, jasno sam najavila kako idem u pregovore o poreznim olakšicama za naš grad, posebno zbog izuzetno loše financijske situacije u gradu pa i životne perspektive, koja je naslijeđe rata, nažalost i potresa, a svemu nije pridonio niti naš dosadašnji gradonačelnik iz Reformista, Darinko Dumbović.

Srećom, imala sam priliku za konstruktivan razgovor s ministrom financija, Zdravkom Marićem, najavila sam mu kao kandidatkinja za gradonačelnicu da dolazim na pregovore, i jasno istaknula što želim – porezne olakšice. Kolegama iz HDZ-a to nije novost, razumiju potrebu Petrinje, o tomu ću već danas razgovarati i s predsjednikom Vlade Andrejom Plenkovićem, a službeno nakon izbora s legitimitetom gradonačelnice, sigurna sam u to.

Predsjednik Reformista, gospodin Radimir Čačić, moju je inicijativu proglasio „klaunijadom”, za jedan dnevni list (https://www.novilist.hr/novosti/hrvatska/moze-li-zbog-lokalne-bitke-puknuti-nacionalna-suradnja-cacic-hdz-bi-se-ubio-da-me-pobijedi-ali-nece-moci/), – „tamo je kandidatkinja HDZ-a izašla s porukom koja je čista klaunijada, da će ona s Vladom dogovoriti da Petrinja bude zona u kojoj se neće plaćati porez…” Jasno, pokušao je ružno nametnuti pogrešne teze i zamijeniti ih, ali shvatila sam njegovu poruku i jasno navela kako on ne podržava Petrinju u toj inicijativi.

Nakon toga, predsjednik Reformista pokušao je sebe samoga izvući navevši: „najpodlijim lažima koje sam vidio je laž koju je objavila HDZ-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Petrinje kojom tvrdi da se Reformisti protive poreznim olakšicama za građane i gospodarstvenike Grada Petrinje” (https://nacional.hr/cacic-opovrgava-tvrdnje-hdz-ove-kandidatkinje-za-gradonacelnicu-petrinje-da-se-reformisti-protive-poreznim-olaksicama/).

Istina je jasna, nisu nikada podržali i podupirali Petrinju, a sada se nada kako će upravo uz pomoć nepristojnih napada osigurati dodatni gradonačelnički mandat Reformistu u Petrinji, čovjeku zaslužnom za razrovane ceste uzrokovane lošim projektom aglomeracije koji se također vrlo jasno usprotivio inicijativi poreznih olakšica (https://hr.n1info.com/vijesti/kandidatkinja-hdz-a-bi-od-petrinje-napravila-poreznu-oazu-dumbovic-blebetanje/). Mom protukandidatu Dumboviću je to „blebetanje”, njegovu predsjedniku „klaunijada”. Za mene inicijativa poreznih olakšica je spas Petrinje, bez navodnika. Pametnima dosta.

Otvoreno pitam ovim putem cijelu Hrvatsku, zaslužuje li Petrinja pomoć ili ćete se prikloniti Reformistima kojima su olakšice za naš srušeni grad „klaunijada” i „blebetanje”. Molim sve glasače da im pošalju jasnu poruku, Petrinja nakon svega zaslužuje pomoć i potporu.

A predsjednika Reformista i sve stranke i saborske zastupnike u Hrvatskom saboru vrlo jasno pitam, podržavate li HDZ u inicijativi poreznih olakšica prema ranjenoj Petrinji, neka cijela Hrvatska i Petrinja čuju vaš odgovor!

 

Magdalena Komes, kandidatkinja HDZ-a za gradonačelnicu Petrinje”


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.