Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Završeno uređenje Mjesnog doma u Rajiću

Vrijednost ove investicije bila je više od 6 i pol milijuna kuna

Vrijednost ove investicije bila je više od 6 i pol milijuna kuna

Velikim zahvatom rekonstrukcije zgrade Mjesnog doma u Rajiću osim što je unutarnji i vanjski izgled doma promijenjen, bitan je to doprinos i životnom standardu mještana ovog naselja.

Tako se sada u središtu mjesta nalazi vrhunski uređen, oplemenjen i arhitektonski dizajniran multifunkcionalni objekt koji će pružiti idealne uvjete za sportske aktivnosti, prostore za kulturna i društvena događanja u velikoj dvorani, prostoru namijenjenom najmlađima, jednoj odgojnoj skupini djece, imat će igraonicu, a u jednom dijelu i knjižnicu i čitaonicu.

Vrijednost ove investicije bila je 6,6 milijuna kuna, a projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije, odnosno Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj s 85 posto i 15 posto sredstava RH.

Radove je izvodila građevinska tvrtka „Gradnja Alaber“, a osim Mjesnog doma, uređen je Trg hrvatskih branitelja s novim spomenikom za poginule hrvatske branitelje, park i šetnica kod Osnovne škole Rajić, te je uz potporu Sisačko-moslavačke županije podignut i standard učenika uređenjem kuhinje u školi.

RAJIC_DOM_080421_-3-novska-1200x800

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.