Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Poznati detalji jučerašnje prometne nesreće u Novom Selištu

Jedna osoba je smrtno stradala

U srijedu, 21. travnja oko 15.40 sati, na petrinjskom području u mjestu Novo Selište, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Kako navode iz Policijske uprave Sisačko-moslavačke, do nesreće je došlo kada je 62-godišnjak upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija krećući se iz smjera Petrinje u smjeru mjesta Župić. On je po izlasku iz zavoja, vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, nakon čega je naglo skrenuo i vratio se na prometnu traku kojom se prije kretao, uslijed čega je vozilom udario u osobno vozilo zagrebačkih registracija koje se kretalo iz suprotnog smjera, koje je neposredno prije nesreće, izbjegavajući sudar, prešlo na suprotnu prometnu traku. Vozilom je upravljao 41-godišnjak, dok se kao suvozač nalazio 50-godišnji muškarac.

Sudionici ove prometne nesreće su prevezeni u sisačku Opću bolnicu, gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo 62-godišnjak, dok su 50-godišnjaku utvrđene teške tjelesne ozljede, a 41-godišnjaku lake.

Očevid na mjestu događaja uz policijske službenike vodila je zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku po čijem nalogu su vozila oduzeta, dok su sudionicima izuzeti uzorci krvi i urina koji će biti dostavljeni na vještačenje.

Dok je očevid trajao, državna cesta D37 bila je zatvorena za sav promet, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.