Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Od danas do četvrtka mobilni uredi na području Sunje

Za pokretanje postupka obnove

Za pokretanje postupka obnove

U utorak, 6. travnja, prvi mobilni ured bit će od 9 i 30 do 17 sati raspoređen u Sunji, kod zgrade DVD-a Sunja Greda, odnosno na adresi Trg kralja Tomislava 4a. Drugi mobilni ured od 9 i 30 do 17 sati bit će raspoređen u naselju Bobovac, kod zgrade Društvenog doma, na adresi Bobovac 162.

U srijedu, 7. travnja, prvi mobilni ured bit će od 9 i 30 do 17 sati raspoređen u naselju Velika Gradusa, kod Društvenog doma, na adresi Velika Gradusa 27, dok će drugi mobilni ured od 9 i 30 do 17 sati biti raspoređen u naselju Kinjačka, kod Društvenog doma, odnosno na adresi Kinjačka 45a.

U četvrtak, 8. travnja, prvi mobilni ured bit će raspoređen od 9 i 30 do 17 sati u naselju Crkveni Bok, kod Društvenog doma, na adresi Crkveni Bok 127, dok će drugi mobilni ured od 9 i 30 do 17 sati biti raspoređen u naselju Slovinci, kod zgrade DVD-a, na adresi Slovinci 87a.

Službenici će pomagati mještanima popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga pitanja administrativne naravi.

Građani će samo uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanje jednostavnog obrasca moći pokrenuti postupak obnove sustavom koji je izravno povezan s katastrom, gruntovnicom i drugim službenim bazama podataka.

Zahtjeve za obnovom objekata na potresom pogođenom području nužno je popuniti najosnovnijim podacima podnositelja.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.