Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

NAJAVE

Mobilni uredi ovaj tjedan na petrinjskom i glinskom području

Obavezno sa sobom ponesite osobne dokumente!

Mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine ovaj tjedan ponovno su prisutni na području Sisačko-moslavačke županije. Točnije, na području Petrinje i Gline.

Tako će u srijedu, 21. travnja, prvi mobilni ured biti raspoređen od 9 do 17 sati u naselju Budičina, kod mjesne crkve. Drugi mobilni ured bit će pak raspoređen u istom vremenskom razdoblju u naselju Taborište, kod Društvenog doma.

U četvrtak, 22. travnja, od 9 i 30 do 17 sati prvi mobilni ured bit će raspoređen u naselju Buzeta, kod zgrade Agronomskog fakulteta, a drugi  mobilni ured bit će od 9 i 30 do 17 sati raspoređen u naselju Gornje Selište, kod Društvenog doma.

U petak, 23. travnja, prvi mobilni ured nalazit će se od 9 i 30 do 17 sati u naselju Gornji Viduševac, kod Vatrogasnog doma, dok će se drugi mobilni ured od 9 i 30 do 17 sati nalaziti u naselju Skela kod Društvenog doma.

Za kraj tjedna, u subotu, 24. travnja, prvi mobilni ured bit će raspoređen u naselju Šatornja, kod DVD-a, i to od 9 i 30 do 17 sati. U istom vremenskom razdoblju drugi mobilni ured bit će u subotu raspoređen u naselju Gornja Bučica, kod Vatrogasnog doma.

Zahtjeve za obnovom objekata na potresom pogođenom području nužno je popuniti najosnovnijim podatcima podnositelja.

Još vijesti

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.