Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Izgradite karijeru na STEM studijima u Požegi uz stipendije i smještaj u studentskom domu

Na Veleučilištu u Požegi do danas je diplomiralo preko 3500 studenata

Na Veleučilištu u Požegi do danas je diplomiralo preko 3500 studenata

Veleučilište u Požegi ove godine slavi 23. obljetnicu osnivanja te nudi stručno i specijalističko obrazovanje na slijedećim studijima:

 

1. Društveni odjel, sa preddiplomskim stručnim studijima:

– Računovodstvo,

– Elektroničko poslovanje i programsko inženjerstvo

– Upravni studij

i specijalistički diplomski stručni studij:

– Trgovinsko poslovanje

 

2. Poljoprivredni odjel, sa preddiplomskim stručnim studijima:

– Vinogradarstvo-vinarstvo-voćarstvo i

– Prehrambena tehnologija

 

Na Veleučilištu je do danas diplomiralo preko 3500 studenata, uz preko 25 nastavnika koji su doktori i magistri znanosti. Od 2009. godine Veleučilište je nositelj Erasmus povelje što znači da vrši razmjenu studenata i nastavnika sa sličnim ustanovama u inozemstvu što studentima daje posebne pogodnosti razvoja karijere (EU, Ukrajina, Azerbajdžan, Rusija, Indija, Japan, Šri Lanka, Kanada itd). Osim navedenog Veleučilište je ustrojilo sustav osiguravanja kvalitete koji zadire u sve djelatnosti njegova rada. Svake dvije godine na Veleučilištu se organizira međunarodna konferencija Vallis aurea koja okuplja eminentne stručnjake iz regije, a kao nastavak konferencije pokrenut je časopis istog imena koji izlazi na engleskom jeziku dva puta godišnje.

Od 2010. godine do danas na Veleučilištu je provedeno 8 EU projekata vrijednosti gotovo 40 milijuna kuna od kojih je najveći projekt„Izgradnja studentskog doma u Požegi” u iznosu od 32.683.129,43 kuna što je najviši mogući iznos sufinanciranja ukupno utvrđene vrijednosti prihvatljivih izdataka Projekta. U okviru projekta izgrađen je i opremljen studentski dom bruto površine 2.888,66 m2.  koji u svom sastavu ima  110 kreveta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupaonicama, opremljenu kuhinju s menzom za osamdeset osoba, teretanu, medijateku i praonicu rublja.

Na Veleučilištu djeluju dvije udruge: ALUMNI udruga završenih studenata, Studentski zbor te Sportska udruga studenata Veleučilišta u Požegi koji brinu o društvenom životu studenata.  Svakako treba spomenuti kvalitetno izvođenje praktične nastave u vlastitom vinogradu, laboratorijima, informatičkim kabinetima, punionici meda, vinskom podrumu i prodavaonici vina. Veleučilište surađuje sa mnogim institucijama u gradu i županiji te sudjeluje kao suorganizator na različitim javnim događanjima kao što su Sajam poslova, Agro-tour Slavonija, Okusi jeseni, Zeleno – plavo, Vina Croatia Vina Mosaica u koje su uključeni naši studenti i nastavnici.

Prijavite za studiranje na Veleučilištu u Požegi i kreirajte svoju uspješnu karijeru uz mogućnost stipendiranja.

Detaljnije informacije su dostupne na www.vup.hr i telefonu 034-311-460.


78092

ResizeImage (2)

ResizeImage (1)

ResizeImage


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.