Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Grad Novska uskoro dobiva Dnevni centar za starije osobe

Ugovor je potpisan, a radovi će trajati otprilike sedam mjeseci

Ugovor je potpisan, a radovi će trajati otprilike sedam mjeseci

Zgrada bivšeg vodovoda u Novskoj uskoro će se naći u novom ruhu jer je nedavno potpisan ugovor upravo o izvođenju radova na prenamjeni i rekonstrukciji zgrade Dnevni centar za starije osobe u Novskoj.

Tako su ugovor u vrijednosti od 3.870.748,91 kn potpisali gradonačelnik Marin Piletić i Mario Pranjić, direktor tvrtke Venka Gradnja d.o.o., te bi radovi trebali biti gotovi unutar sedam mjeseci od potpisivanja ugovora.

Ovaj ugovor je rezultat provedbe jedne od aktivnosti projekta „Dnevni centar za starije osobe u Novskoj“ ukupne vrijednosti od 10.787.507,14 kn koji se financira u stopostotnom iznosu iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a korisnik u ugovoru o bespovratnim sredstvima je Dom za starije i nemoćne osobe Sisak kojem je Grad Novska partner u ovom projektu.

Inače, cilj projekta je promicanje socijalne uključenosti i smanjenje nejednakosti kroz poboljšani pristup socijalnim uslugama te prelazak s institucionalne skrbi na skrb u zajednici putem poboljšane socijalne infrastrukture, a riječ je o jednoj odličnoj suradnji između Grada Novske i Doma za starije i nemoćne osobe Sisak.

Gradonačelnik Novske, Marin Piletić

 

 

O važnosti ovog projekta ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe u Sisku, Ružica Čakširan

 

 

 

DNEVNI_CENTAR_060421_1

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.