PADAJ SILO - Portal Vizual

…Vi ste u blatu do grla! Sramota ste za svoje najbliže i bivše prijatelje!” To je samo kraj gnjusne facebook poruke, koju navodni Branko Zec upućuje našoj urednici Karmen jer sudjeluje u serijalu “Padaj silo i nepravdo” u epizodama “No pasaran, Kristina, no pasaran”.

Istine radi, Karmen samo čita, a napisali su drugi.

Moramo priznati kako nam godi što navodnog, iz aviona vidljivo lažnog, Branka Zeca živcira i sekira naš serijal. A to je dragi Branko tek početak. Bit će za vas još materijala.

Ustvari, kad ste već tako potpuno lažni, idemo vam i mi dati neko ime. Mogli bi vas zvati npr. Kristijan? Ma ne, bolje… Darko. Darko Zec. Možda je prezime Zec malo prehrabro za Darkov kukavički napad, bolje Zeko. Zeko… to je pravo ime za tu spodobu. Zeko Darko. Baš dobro ime. Što bi latini rekli “Nomen est omen”. Ime je znak.

Ipak je naš Zeko Darko u nečemu uspio. Karmen Valenta zgrožena, ne napadom na sebe kao novinarku, već na njenu obitelj, odlučuje se kao dama povući. Ne želi više politički zadrtim kretenčićima dati imalo mogućnosti spominjati njene najbliže. Radio Quirinus je u toj odluci apsolutno podržava.

E, zato vam od danas pa do kraja svibnja ja čitam ovu literaturu. Čitam tekstove ljudi koji veličaju tvorce, po Zeki Darku, “spaljene zemlje”. O, kako to poznato zvuči – “spaljena zemlja”. Dal to nepoznat netko šapće Zeki Darku ili on možda šapće nekom bliskom. Bog bi ga znao.

Za one koji mi nisu prepoznali glas, ja sam Siniša Vidović, ne samo za prijatelje, Cezar. Bivši zaposlenik radija Quirinus koji svojim kolegama pomažem u njihovom neravnopravnom boju sa silama zla i naopakog.

Uvjeren sam kako će i zlo i naopako u toj borbi izgubiti, a Sisak ostati dobar i prav. Napominjem kako ovo radim posve besplatno. Napominjem još, ovaj put zbog Zeke Darka, kako ja samo čitam već napisane materijale različitih autora. I nemoj mi Zeko vrijeđat… nikoga, jer ću te namlatiti. Pa da vidiš kako babo mariše.

Za prvu epizodu mene kao naratora ja mislim; dosta.

Radujemo se novom nastavku serijala “Padaj silo i nepravdo”.

Sve emisije iz serijala “Padaj silo i nepravdo” emitirat ćemo svakog dana u eteru u pet termina: 07:55, 10:55, 14:55, 16:55 i 19:55 sati. Također, emisije će biti objavljene i na ovoj poveznici u formi teksta i kao audio snimke dostupne za preslušavanje u bilo kojem trenutku.


Četvrta emisija ciklusa “No pasaran, Kristina, no pasaran”
3.78(9 glasova)
Komentara(0)