Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

[VIDEO] Bojan Dadasović kao nezavisni kandidat ulazi u utrku za gradonačelnika Siska

“Moja borba je borba malog čovjeka koji želi društvo jednakih šansi za sve”

Bojan Dadasović objavio je danas svoju kandidaturu za gradonačelnika grada Siska te u izbornu utrku ulazi kao nezavisni kandidat. Sukladno epidemiološkim mjerama, umjesto predizbornog okupljanja, kandidaturu je najavio video porukom građanima Siska u kojoj kao glavni cilj i okosnicu svoga programa ističe borbu za stvaranje jednakih šansi za sve i društva u kojem neće biti važna stranačka iskaznica već samo sposobnost, rad i rezultati.

Odgovorno i pošteno radeći svoj posao, kako je istaknuo, i sam je bio žrtva progona i zastrašivanja te je nezakonito otjeran sa svoga radnog mjesta pročelnika za što već više od četiri godine vodi pravnu bitku.

Svoje znanje i iskustvo, kako kaže, daje na raspolaganje građanima Siska, grada koji je zbog neučinkovite i nesposobne vlasti postao grad podjela, gospodarski devastiran i zapostavljen, grad bez vizije, neispunjenih obećanja u kojem je osobni i stranački interes ispred interesa građana.

Na ovom putu potrebni ste mi vi, građani Siska kako bismo zajedno pokušali učiniti naš grad boljim mjestom za život, grad iz kojeg se neće odlaziti“, poručuje Bojan Dadasović. 

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.