Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

U Kutini omogućen besplatan pristup internetu

Vrijednost projekta iznosi skoro 120 tisuća kuna

Vrijednost projekta iznosi skoro 120 tisuća kuna

Na nekoliko lokacija u Kutini je dostupan besplatan pristup bežičnom internetu.

Naime, Grad Kutina je dobio sredstva za isporuku WIFI opreme, odnosno za instaliranje bežičnog interneta prema natječaju WIFI4EU, od izvršne agencije za inovacije i mreže (INEA).

Vrijednost ovog projekta iznosi gotovo 120 tisuća kuna, od čega je 15 tisuća eura sufinancirala INEA, a preostali iznos sufinanciran je iz gradskog proračuna.

Spomenute radove izvršila je tvrtka Callidus GRUPA d.o.o. iz Zagreba nakon provedenog postupka nabave u kojem je ponuda navedene tvrtke ocijenjena kao najbolja.

Tako građani i posjetitelji Kutine na Trgu dr. Franje Tuđmana, Trgu kralja Tomislava, u Sportskom centru te u Klubu mladih Baraka već duže vrijeme mogu bezbrižno surfati internetom.

Osim besplatnog interneta, na Trgu dr. Franje Tuđmana postavljen je i InfoSmile “OUTY”, odnosno digitalni interaktivni LED displej na kojem se mogu vidjeti sve aktualnosti u gradu i korisne informacije.

Uz sami displej postavljena je i klupa za odmor s korisnim dodatcima, poput mogućnosti punjenja mobitela za svakog prolaznika, pješaka ili biciklista koji se nađe u blizini.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.