Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Pokrenut je nacionalni sustav prijavljivanja građana za cijepljenje protiv Covida-19

Ne možete li se prijaviti osobno, kontaktirajte 0800 00 11 ili ZZJZ SMŽ 044 400 554

U ponedjeljak 1. ožujka 2021. pokrenut je nacionalni sustav prijavljivanja građana zainteresiranih za cijepljenje protiv COVID-19.

Zainteresirane osobe će se moći prijaviti na cijepljenje preko internetske stranice: https://cijepise.zdravlje.hr

Za one koji se iz različitih razloga ne mogu sami prijaviti preko internetske stranice, prijavu na internetskoj stranici umjesto njih će ispuniti operateri u pozivnom centru: 0800 0011

Dodatno su iz županijskog Zavoda za javno zdravstvo omogućili da na sljedećem broju telefona djelatnici ovog zavoda ispune prijavu na internetskoj stranici umjesto Vas: 044 400 554 (radnim danom od 8:00-20:00 sati)

„Prije nego što nas nazovete, pripremite ime i prezime osobe koja se prijavljuje na cijepljenje, njen OIB (ili MBO) i datum rođenja. Na ovom broju telefona postoji mogućnost da strani državljani koji žive u našoj županiji iskažu interes za cijepljenje.“ – poručuju iz Zavoda za javno zdravstvo SMŽ.

Dodatne informacije možete pronaći na internetskoj stranici Ministarstva zdravstva (https://zdravlje.gov.hr/) i na internatskoj stranici Hrvatskog zavod za javno zdravstvo (https://www.hzjz.hr/)

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.