Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Od ponedjeljka do srijede mobilni uredi na širem području Siska

Zbog popunjavanja zahtjeva za obnovu

Od 15. do 17. ožujka mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine bit će prisutni na širem području Grada Siska.

Tako će u ponedjeljak, 15. ožujka, prvi mobilni ured biti raspoređen od 9 do 17 sati u naselju Stupno, kod Društvenog doma Stupno, na adresi Stupno 58. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana Jazvenika, Sela i Stupnog.

Drugi mobilni ured u ponedjeljak će biti raspoređen od 9 do 17 sati kod DVD-a Mladost, na adresi Novoselska 181. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana Novog Sela i Novog Pračnog.

U utorak, 16. ožujka, prvi mobilni ured bit će raspoređen kod Društvenog doma Madžari, na adresi Madžari 30A. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana naselja Madžari, Klobučak i Letovanci. Potom će od 13 i 30 do 17 sati biti raspoređen kod Društvenog doma Komarevo, na adresi Donje Komarevo 4 te će službenici obrađivati zahtjeve za obnovom mještana naselja Blinjski Kut, Donje Komarevo i Gornje Komarevo.

Drugi mobilni ured u utorak će od 9 do 13 sati biti raspoređen kod Društvenog doma Hrastelnica, na adresi Hrastelnica 85A te će službenici obrađivati zahtjeve za obnovom mještana naselja Hrastelnica i Palanjek. Nakon toga, od 13 i 30 do 17 sati drugi mobilni ured bit će raspoređen kod DVD-a Prelošćica, na adresi Prelošćica 193, a službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana naselja Prelošćica, Lukavec Posavski i Bukovsko.

U srijedu, 17. ožujka, prvi mobilni ured će od 9 i 30 do 17 sati biti raspoređen kod obiteljske kuće Đukić, na adresi Staro Selo 83. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana Starog Sela.

Drugi mobilni ured u srijedu će od od 9 i 30 do 13 sati biti raspoređen kod DVD-a Gušće, na adresi Gušće 110, dok će službenici obrađivati zahtjeve za obnovom mještana naselja Gušće, Veliko Svinjičko i Čigoč. Potom će od 13 i 30 do 17 sati biti raspoređen kod DVD-a Mužilovčica, na adresi Mužilovčica 81. Službenici će obrađivati zahtjeve za obnovom mještana naselja Kratečko, Mužilovčica, Suvoj i Lonja.

Službenici će pomagati mještanima popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga pitanja administrativne naravi.

Građani će samo uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanje jednostavnog obrasca moći pokrenuti postupak obnove sustavom koji je izravno povezan s katastrom, gruntovnicom i drugim službenim bazama podataka.

Zahtjeve za obnovom objekata na potresom pogođenom području nužno je popuniti najosnovnijim podacima podnositelja.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.