Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Ministarstvo branitelja uskoro prestaje sa zaprimanjem zahtjeva za jednokratnu pomoć

Krajnji rok je do 10. ožujka!

Krajnji rok je do 10. ožujka!

Ministarstvo hrvatskih branitelja prestaje sa zaprimanjem zahtjeva za jednokratnu novčanu pomoć po osnovi prirodne nepogode potresa s danom 10. ožujka 2021. godine.

Iz Ministarstva hrvatskih branitelja poručuju da svi zahtjevi za jednokratnu novčanu pomoć zaprimljeni po toj osnovi nakon navedenoga dana neće biti uzeti u razmatranje.

Zahtjev za dodjelom izvanredne jednokratne novčane pomoći mogu podnijeti hrvatski branitelji ili članovi obitelji smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata koji su vlasnici stambenih objekata oštećenih u potresu, a treba sadržavati:
– podatke o podnositelju zahtjeva i članovima kućanstva (ime i prezime, OIB, adresa stanovanja i broj telefona),
– podatke o pretrpljenoj materijalnoj šteti na imovini (opisati radi li se o stambenom ili gospodarskom objektu i kakva su oštećenja) te dostaviti dokaz o nastaloj šteti (npr. fotodokumentacija i dr.),
– presliku tekućeg ili zaštićenog računa.

Zahtjev se podnosi Ministarstvu hrvatskih branitelja na e-mail: ministarstvo@branitelji.hr ili poštom na adresu Trg Nevenke Topalušić 1, Zagreb.

Sve informacije o podnošenju zahtjeva mogu se dobiti u Ministarstvu na brojeve telefona: 01/2308-897, 01/2308-834, 01/2308-916 ili u Područnom odjelu Sisak na privremenoj adresi Ulica lipa 1 (prizemlje, u prostorijama Područne službe HZMO-a), tel.: 044/660-213.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.