Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Adelina Ivković istaknula kandidaturu za županicu Sisačko-moslavačke županije

“Opravdat ću povjerenje birača”

"Opravdat ću povjerenje birača"

Adelina Ivković kandidatkinja je Narodne stranke – Reformisti za županicu Sisačko-moslavačke županije. Svoju kandidatkinju za županicu ova je politička stranka predstavila u Sisku na organiziranom susretu s članovima i simpatizerima održanom na Gradskoj tržnici u Sisku u subotu, 06. ožujka, a u prigodi obilježavanja Međinarodnog dana žena.

“U našoj županiji koja je mnogo toga proživjela, moramo uputiti poruku zajedništva, kako bismo ostvarili akcijske i intervencijske planove u obnovi i revitalizaciji života. Naša županija je na nekorektan način već dugo zapostavljena i ne smijemo dozvoliti da ostanemo samo statistika” – rekao je tom prilikom predsjednik Županijske organizacije Reformista i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

Kandidatkinja za županicu Adelina Ivković je poručila da će opravdati povjerenje te kako dolazi iz privatnog, odnosno realnog sektora i ima veliko radno iskustvo. Svjesna je, kaže, golemog posla koji ju očekuje te dodala kako žene mogu preuzeti čak i više odgovornosti od muškaraca i podnijeti veće terete.

“Moramo izboriti svoje mjesto u još uvijek muškom svijetu, gdje su žene potplaćene i manje vrednovane. Kao županica borit ću se za prava žena i treba im dati adekvatno mjesto u društvu. Uskoro ću izaći u javnost s opsežnim razvojnim programom, kojim se osiguravaju radna mjesta, što je preduvjet opstanka ljudi na ovom području” –  rekla je Ivković.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.