Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

27. MoslaVINA – tradicionalna izložba vina hrvatskih i izvornih sorti

Kutina, 28. i 29. svibnja

Kutina, 28. i 29. svibnja

Izložba vina MoslaVINA ove će godine biti održana 28. i 29. svibnja., u skladu sa strogim epidemiološkim mjerama. Najavljuje to Organizacijski odbor, kojeg čine predstavnici Udruge vinogradara i voćara Moslavine „Lujo Miklaužić“ Kutina i Turističke zajednice grada Kutine. Održali su nekoliko sastanaka te razmatrali moguće opcije programa.

Direktorica TZG Kutine Ivana Grdić rekla je da će se ove godine svakako održati ocjenjivanje vina u sklopu 27. Izložbe vina hrvatske i vina izvornih sorti, a sama lokacija održavanja i popratni programi ovisit će o epidemiološkim mjerama. U planu su vinske radionice s poznatim sommelierima, vođene degustacije, sljubljivanje hrane i vina, večeri škrleta i druge zanimljivosti, ali bez velikih koncerata.

Predsjednik udruge vinara Krešimir Lenić rekao je da im je iznimna želja se ne prekine duga tradicija u organizaciji ovog vinskog događaja.

Gradonačelnik Kutine  Zlatko Babić istaknuo je da, ne bude li iznenađenja  i ukoliko to mjere dozvole, od 27. Izložbe vina u Kutini se neće odustati. Datum je određen, 28. i 29. svibnja, pripreme su u tijeku, ali sve ovisi o epidemiološkoj situaciji i mjerama koje budu na snazi.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.