Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Započela sanacija mosta preko Kutinice u Ulici Hrvatskih branitelja

Predviđeno trajanje radova je tri mjeseca

Predviđeno trajanje radova je tri mjeseca

U ponedjeljak, 15. veljače, gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić u društvu pročelnika Upravnog odjela za komunalni sustav, građenje i zaštitu okoliša Eduarda Gelešića obišao je početak radova sanacije mosta preko Kutinice na D45 u Ulici Hrvatskih branitelja.

Radovi na sanaciji mosta obuhvaćaju izvedbu novog asfaltnog sloja na prometnici i nogostupu uz novi sustav odvodnje oborinskih voda i zaštitnu ogradu mosta te proširenje istočnog krila mosta s izvedbom profila pješačke i biciklističke staze u širini od 3 m uz njihov uklop na postojeće nogostupe i staze.

Regulacija cestovnog prometa osigurat će naizmjeničnim prometovanjem vozila jednim prometnim trakom uporabom privremenih semaforskih uređaja, dok će se pješački promet odvijati nogostupom s istočne, odnosno zapadne strane mosta.

 

Kutina-gradonačelnik-most

 

„Predviđeno trajanje radova na sanaciju mosta koje izvode Hrvatske ceste trajat će tri mjeseca te molimo korisnike za pojačan oprez u prometu i strpljenje za vrijeme izvođenja radova“, poručio je gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.