Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Kako naplatiti štetu od potresa na oštećenim grobnim mjestima?

Ako nemate policu osiguranja, sanirajte oštećenja i čuvajte račune

Ako nemate policu osiguranja, sanirajte oštećenja i čuvajte račune

U odgovoru na upit naših slušatelja hoće li se refundirati troškovi saniranja šteta na oštećenim grobnim mjestima iz društva Gradska groblja Viktorovac primili smo odgovor koji prenosimo u cijelosti:

„Na našoj Internet stranici pretraživanjem preko upisa pokojnika ili upisom lokacije grobnog mjesta – polje, razred i br. gr. mjesta ili klikom na poligon grobnog mjesta na karti mogu se pronaći podaci o pokojniku, lokacija na karti i fotografije oštećenih grobnih mjesta.

Svi korisnici koji su imali svoju policu osiguranja, po istoj će naplatiti štetu ako je tako ugovorena, svi ostali koji nemaju policu mole se da čim uvjeti budu dozvoljavali da saniraju oštećena grobna mjesta i  čuvaju račune.

Napominjemo Korisnike da nadoknada štete nastale na individualnim grobnim mjestima nije pokrivena s policom osiguranja trgovačkog društva Gradska groblja Viktorovac. Ukoliko stranke imaju osigurana svoja grobna mjesta od potresa, svoje zahtjeve mogu predati osiguratelju, a Gradskim grobljima se obrate za dostavu zapisnika i fotografija.

Vezano na nastalu situaciju Gradska groblja Viktorovac za oštećena grobna mjesta neće naplaćivati naknadu na zahtjeve za izdavanje odobrenja za klesarske radove kao i naknadu na suglasnost za izvođenje klesarskih radova na nadgrobnom uređaju.“

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.