Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Danas mobilni uredi u Brestu i Marinbrodu, sutra u Mošćenici, Donjoj i Gornjoj Bačugi

Dovoljno je predočenje osobne iskaznice

Dovoljno je predočenje osobne iskaznice

U srijedu, 24. veljače, mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine bit će prisutni u naseljima Brest i Marinbrod, a u četvrtak, 25. veljače mobilni su uredi raspoređeni u naseljima Mošćenica, te Donja Bačuga i Gornja Bačuga.

Od 9 sati u srijedu i četvrtak službenici će zaprimati zahtjeve za obnovu, pomagati mještanima popunjavati obrasce i rješavati druga pitanja administrativne naravi. Građani će moći pokrenuti postupak obnove sustavom koji je izravno povezan s katastrom, gruntovnicom i drugim službenim bazama podataka uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanje jednostavnog obrasca

Zahtjeve za obnovom objekata na potresom pogođenom području nužno je popuniti najosnovnijim podacima podnositelja. Uz to, obrasce zahtjeva za obnovu potresom oštećenih zgrada na području na kojem je proglašena katastrofa možete pronaći i na internetskim stranicama Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Također, u prostoru Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje u Petrinji (Trg Matice Hrvatske 18), nalazi se i dislocirani ured Ministarstva u kojem službenici zaprimaju stanovnike Petrinje i okolnih područja te ih savjetuju i zaprimaju njihove podneske. Radno vrijeme ureda u Petrinji je od ponedjeljka do petka, od 9 do 16 sati, a uskoro će službenici biti na raspolaganju i građanima Siska i Gline.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.