Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Sisačka streljačica Tea Ilijević nakon dvomjesečne stanke nastupila u Osijeku

Održano 4. izborno natjecanje za Europsko prvenstvo

Održano 4. izborno natjecanje za Europsko prvenstvo

U Osijeku je, nakon gotovo dvomjesečne stanke zbog covid mjera, 16. siječnja održano 4. izborno natjecanje za Europsko prvenstvo. U skladu s postojećim mjerama, mogli su nastupiti samo natjecatelji koji posjeduju kategorizaciju HOO ili posebna odobrenja iste institucije. Tako se na natjecanju okupilo 14 natjecateljica među kojima i siščanka Tea Ilijević.

Iako smo zbog kategorizacije mogli trenirati od 21. prosinca, potres nas je prilično unazadio. U sportu u kojem je smirenost i samopouzdanje iznimno važno, došlo je do straha da se uopće uđe u opremu, jer se u njoj teško kretati. Tako smo dozirali treninge bez dijelova opreme da se stekne kakva takva sigurnost. Na kraju, u Osijek smo otišli više zbog “sisačkog inata” nego rezultata, svjesni da nismo dorasli reprezentativkama u raznim kategorijama. Svejedno, Tea je uz 3-4 greške pogodila sasvim pristojnih 596 krugova. To je, naravno, bilo dovoljno tek za posljednje mjesto, ali priliku za popravak imamo već iduću subotu u Solinu kada se gađa 5. izborno natjecanje.

Nažalost i dalje trenirati smije samo Tea i Nikolina Knežić koje imaju kategorizaciju. Nadamo se da će mjere uskoro popustiti da se i ostali članovi kluba vrate u streljanu i rade ono što najviše vole.


 

Izvješće pripremio: Tihomir Ilijević, trener ŠSK “HVIDR-a Sisak”


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.