Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Pomoć obrtnicima iz Sisačko-moslavačke županije

Članovi HOK-a mogu prijaviti oštećenja do 5. veljače

Hrvatska obrtnička komora (HOK) pozvala je obrtnike Sisačko-moslavačke županije na prijavu oštećenja nastalih od potresa, a rok za podnošenje prijava je 5. veljače.

Iz HOK-a ističu kako su mnoge obrtničke radionice stradale u nedavnom potresu pa obrtnici trebaju pomoć kako bi ponovno mogli početi raditi.

Komora je, kako navode u priopćenju, pokrenula humanitarnu akciju “Obrtnici za stradale od potresa” čija donirana sredstva imaju za svrhu ubrzati revitalizaciju gospodarskog segmenta u područjima pogođenima potresom.

“Upravo su obrtnici temelj gospodarstva na tim područjima, bez njihovih proizvoda i usluga nema života, a o njima ovise i njihovi zaposlenici. Stoga je nužno omogućiti im sanaciju oštećenja poslovnih prostora koju je uzrokovao potres, kako bi se njihovo poslovanje aktiviralo”, poručili su iz HOK-a.

Članovi HOK-a mogu prijaviti oštećenja poslovnih prostora u vlasništvu obrtnika, sitnog inventara te dugotrajne imovine.

Prijava se podnosi Obrtničkoj komori Sisačko-moslavačke županije, a rok je do 5. veljače. Prijave se podnose putem elektroničke pošte na prijava-potres@hok.hr ili na telefon 098 376 431.


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.