Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Pijani vozači na prometnicama

Od petka, 22. siječnja do nedjelje, 24. siječnja

U petak, 22. siječnja oko 21.30 sati, na novljanskom području u mjestu Kozarice, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 46-godišnjak iz Novske pod utjecajem alkohola od 2 promila upravljao osobnim vozilom kutinskih registracija i tijekom vožnje unatrag sletio u raslinje. Zbog počinjenih prekršaja protiv vozača bit će podnijet obavezni prekršajni nalog nadležnom Općinskom sudu.

Sljedećeg dana, 23. prosinca par minuta iza ponoći, u mjestu Martinska Ves, nesreću je izazvao je 21-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,2 promila upravljao osobnim vozilom zagrebačkih registracija. On je u zavoju uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio van kolnika i udario u dvorišnu ogradu. Zbog počinjenih prekršaja protiv vozača bit će podnijet obavezni prekršajni nalog nadležnom Općinskom sudu.

Istoga dana oko 20 sati, u mjestu Jasenovac, 41-godišnjak iz Novske je pod utjecajem alkohola 2,26 promila upravljao osobnim vozilom kutinskih registracija te je tijekom vožnje unatrag sletio van kolnika na zemljanu površinu. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja biti će podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

U nedjelju, 24. siječnja oko 18.50 sati, u mjestu Katinovac na području Topuskog, prometnu nesreću s materijalnom štetom je izazvao 37-godišnjak s područja Topuskog, koji je pod utjecajem alkohola od 0,95 promila upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija. On je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i udario u rub mosta i metalnu ogradu. Protiv vozača zbog počinjenog prekršaja bit će podnijet Obavezni prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 22 sata, u Novoselkoj ulici u Sisku, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 38-godišnjak sa sisačkog područja pod utjecajem alkohola od 2,10 promila upravlja osobnim vozilom sisačkih registracija. On je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake, desnim kotačima zahvatio bankinu, udario u betonski most, sletio u odvodni kanal gdje se vozilom zaustavio na bočnoj strani. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja biti će podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.