Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Domovinski pokret: Pitali su nas, gdje je “nestao” DP iz grada Siska i županije?

Priopćenje za medije Domovinskog pokreta Miroslava Škore

Priopćenje za medije Domovinskog pokreta Miroslava Škore

“Sisak, Petrinju, Glinu te okolna mjesta spomenutih gradova 28. i 29. prosinca 2020. godine pogodila su dva razorna potresa koja su iz sebe ostavila katastrofalnu štetu, od sedmero poginulih do ogromne materijalne štete na brojnim kućanstvima, kulturno-povijesnim spomenicima, ustanovama i sl. Mnogi ljudi su ostali bez krova nad glavom i osnovnih uvjeta za normalan i dostojanstven život.

Među prvima koji su se uključili u pomoć ljudima na potresom pogođenom području bili su članovi Predsjedništva Domovinskog pokreta Miroslava Škore – ogranka Sisak, kao i sami članovi istoga. Nakon razornoga potresa 29. prosinca uslijedile su svakodnevne aktivnosti u kojima su sudjelovali članovi Predsjedništva ogranka Sisak i sami članovi Domovinskog pokreta, od prikupljanja donacija, pomoći u sabirnim centrima u Sisku i Kutini, dijeljenja pomoći po pogođenom području i svim aktivnostima koje su bile prijeko potrebne da bi se pomoglo ljudima s Banovine. Područje Banovine, uz same članove Domovinskog pokreta – ogranak Sisak, posjetili su i donijeli pomoć i brojni članovi županijskih ogranaka Domovinskog pokreta iz cijele Hrvatske. U aktivnostima pomoći Banovini sudjelovali su i još uvijek aktivno sudjeluju mnogi, od samog predsjednika Domovinskog pokreta doc. dr. Miroslava Škore, organizacijski tajnik Darijo Žepina, koordinator triju županija Danijel Horvatinović, zastupnice i zastupnici u Hrvatskom saboru, čelnici podružnice i svih ogranka Domovinskog pokreta Sisačko-moslavačke županije i drugi.

Domovinski pokret i dalje ostaje sudjelovati u aktivnostima pomoći ljudima na potresom pogođenom području.

Početkom veljače 2021. ogranak DP-a Sisak useljava u ured na adresi Stjepana i Antuna Radića 8 u Sisku, te će na taj način biti još dostupniji za sve upite građana, upise novih članova i ostale aktivnosti vezane za djelovanje stranke i samog ogranka.”

 

Predsjedništvo Domovinskog pokreta – ogranak Sisak


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.