Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Grad Popovača dodijelio učeničke i studentske stipendije

Rang liste su objavljene na mrežnoj stranici grada Popovače

Povjerenstvo za dodjelu stipendija – financijskih potpora učenicima i studentima s područja Grada Popovače objavilo je rezultate Natječaja za dodjelu stipendija u školskoj i akademskoj godini 2020./2021.

Od 34 prijavljena učenika pravo na stipendiju po socijalnom kriteriju ostvarilo je njih 31, dok je stipendiju po kriteriju nadarenost od njih 25 ostvarilo 14. Prema socijalnom kriteriju dodijeljene su i 4 studentske stipendije, dok 4 prijavljena studenta nisu zadovoljila uvjete natječaja. Također, dodijeljena je jedna stipendija po kriteriju posebne potrebe, te 9 stipendija po kriteriju nadarenost. Rang liste su objavljene na mrežnoj stranici grada Popovače. Mjesečni iznosi stipendija za učenike srednjih škola iznosi 300,00 kn, a za studente 500,00 kn.

Učenici i studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju obvezni su u što skorijem roku dostaviti preslike svojih žiro – računa gradskoj upravi (Popovača, Trg grofova Erdodyja 5, radnim danom u vremenu od 7 do 15 sati) ili na e-mail: valentinabockaj@popovaca.hr.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.