Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

U Sisku osnovan ogranak Domovinskog pokreta Miroslava Škore

Predsjednica ogranka je Ines Simić

Predsjednica ogranka je Ines Simić

“Domovinski pokret Miroslava Škore je u subotu 7. studenog u Sisku osnovao peti ogranak Domovinskog pokreta u Sisačko moslavačkoj županiji. Uz nazočnost 24 članica i članova te nekoliko gostiju osnovan je ogranak Domovinskog pokreta Miroslava Škore u Sisku. Osnivačka sjednica je održana u Kušaonici Šatović u Topolovcu u Sisku.

Skupštinu je uspješno vodio povjerenik Domovinskog pokreta za Sisačko moslavačku županiju Milan Brigljević. Predsjednicom je postala Ines Simić, inače jedna od osnivačica i prvih članica Domovinskog pokreta Miroslava Škore, dopredsjednici su poznati sisački obrtnik Željko Vrbanus, isto tako jedan od osnivača pokreta i Iva Ivanović Šebalj, magistra primarnog obrazovanja. Rizničar je Dario Šagolj, student povijesti a tajnik ogranka stranke u Sisku je postao Dario Knežić, informatički tehničar zaposlen na Hrvatskim studijima u Zagrebu.

Skupu se obratio tajnik Domovinskog pokreta Miroslava Škore Darijo Žepina, koji je istaknuo zadovoljstvo osnivanjem najvažnijeg ogranka najvećeg grada u Sisačko moslavačkoj županiji i kvalitetom odrađenih priprema i provedbe osnivanja te poželio predsjednici i članovima predsjedništva puno uspjeha u radu.

Domovinski pokret jača u Sisačko moslavačkoj županiji i već ima 5 ogranaka (Sisak, Petrinja, Kutina, Novska i Hrvatska Dubica) a u završnim pripremama je osnivanje još nekoliko ogranaka u našoj županiji.”

Milan Brigljević, povjerenik DP-a Miroslava Škore za SMŽ


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.